Novo

Nestala iz javnosti: Prva žena Igora Jurića je ova prelepa dama kratke kose, da li vam je lepša od Milene?

U nastavku današnjeg članka govorit ćemo o jednoj dobro poznatoj temi , a o kojoj je do nedavno cela javnost brujala . Naime , reč je o odnosu između Milene Popović i Igora Jurića , a čiji odnos je iteakko postao zanimljiv pogotovo nakon saznanja da su godinu dana gajili tajnu vezu . Podsećanja radi , Igor je došao u žižu interesovanja javnosti kada je njegova ćerka tra gično okončala život , a romansa koja je nakon toga nastupila sa izvesnom Milenom samo je na neki način dodatno zagrejala celi priču , kao i njegovu prepoznatljivst , dok je njegova zakonita žena Mirjana sve više priklanjala se anonimsnosti.

Iako je već odavno poznato da je brak između Mirjane i Igora gotoovo , ipak se mnogi pitaju da li se ovaj borac z prava dece i zvanično razveo od žene . Dakle , verujemo da se sećate da su se njih dvoje zajedno predstavljali tokom drame oko njihove ub ijene ćerke . a onda je iz svega Mirjana odlučila da sse povuče , dok je Iggor ostao u centru priče.

Inače , Igor i Mirjana zajendo imaju i ćerku Sašku , a koja ih i danas veže bez obzira što više nemaju kontakt , te ne žive zajedno. Podsećanja radi , prošle godine je Igor pričao svoju životnu ispovest , pa je istakao da je tokom tra gedije koja je zadesila njihovu porodicu Mirjana bila dosta pribranije od njega , te je pokazala neverovatnu snagu , a dok je on tonuo. Vaša mišljenja ovde.