Jeste li konačno željni za duhovitim događajima s Balkana? Moramo vam priznati da ih je nedostajalo, jer su posljednjih mjeseci stizale samo loše vijesti, koronavirus, potresi, požari i sve druge slične stvari.

Ljudi su se samo zabavljali svojim problemima i niko se ne smije, ali s vremena na vrijeme na društvenim mrežama vidimo neki status koji nam osmjehne lica. Sada kada je vanredno stanje u Srbiji konačno okončano, narod je napokon potrčao na ulice i one su pune sada, ali još uvijek u svim ex yu zemljama vrijedi pravilo da se maske moraju obavezno nositi. Još ne znamo koliko će tako trajati, ali znamo da je javni prijevoz započeo s radom u Srbiji pod posebnim uvjetima. U autobus za sada može ući samo određeni broj putnika, mjesta na kojima možete sjediti u autobusu su jasno označena, vozač je ograđen pleksiglasom, a unutra nećete moći kupiti više karte.

Također od prije nekoliko dana u svakom autobusu mora biti jedan kondukter. Jučer je vozač autobusa fotografisao jednog svog putnika. Žena je ušla s maskom na licu, a koja je u potpunosti pogrešno bila stavljena. Ova je dama zaokrenula cijelu masku, a umjesto na usta i nos, maska ​​je na kraju završila na njenim očima.

Šofer po imenu Pavle Mirković je objavio ovu sliku na svom Instagramu i totografija je vrlo brzo dobila vrlo velik broj komentara i pohvala, dok su neki osudili vozača zbog slikavanja žene bez njenog znanja i osobnog odobrenja. Šta mislite o maski ove žene, je li to stvarno zaštitna maska ​​ili nešto potpuno drugo i koja je svrha ove maske?