Zanimljivosti

Nesretnica jutros ušla u autobus: VOZAČ JE ODMAH SLIKAO! EVO kako je stavila masku, SRBIJA PLAČE OD SMIJEHA (FOTO)

Zadnjih mjeseci u svijetu i kod nas gotovo da i nije bilo dobrih vijesti. Zbog pandemije koronavirusa, sve se okrenulo bukvalno naglavačke, ljudi su najprije mjesecima sjedili u svojim domovima, mnogi su se razboljeli i umirali, neki su izgubili posao.

U našim krajevima, osim pandemije, bilo je i potresa i požara i jednostavno se ne događa ništa što bi čovjeka moglo usrećiti.

Međutim, da naš narod ima uvijek smisla za humor, čak i u najgorim vremenima, možemo vidjeti po različitim statusima koji su uvijek šaljivi i koji donose osmijeh na vaše lice. Bit će tu svakakvih stvari, a slika koja se pojavila nedavno nasmijala je mnoge ljude. Poznato je da su u Srbiji ublažene mjere, da su otvoreni mnogi objekti i aktivnosti i da je javni prijevoz započeo s radom još u maju mjesecu, pod određenim uvjetima.

Dakle, broj mjesta u autobusu i tramvaju je ograničen, svi putnici obavezno moraju imati zaštitne maske, vozača je od putnika izdvojen pregradom od pleksiglasa, a u svakom vozilu javnog prijevoza postoji kondukter. Ti zaposlenici, čiji je posao prijevoz putnika, sigurno sve promatraju, a vozač po imenu Pavle Mirković nije jednostavno mogao odoljeti a da ne slika jednu putnicu, te je tu sliku poslije objavio na društvenim mrežama.

Naime, u to vrijeme kada hara pandemija svi smo se sjetili da bi maska ​​trebala prekriti nos i usta, ali to nije slučaj s ovom damom. Maska joj prekriva oči i nije baš jasno o čemu se ovdje radi. Iako možda nije trebao objaviti ovu sliku bez njezinog odobrenja, svejedno je slika nasmijala mnoge.