Novo

“NESREĆNICE, SABERI SE, MAJKA SI!” Estradni rat Jelene Karleuše i Ane Nikolić se nastavlja! PALE TEŠKE REČI…

U nastavku današnjeg članka nastavljamo da se bavimo novostima koje nam dolaze sa naše domaće estradne scene, a fokusirat ćemo se na nedavni sukob dvije poznate pjevačice Jelenu Karleušu i Anu Nikolić, koje su započele medijski rat putem društvenih mreža, koji se nastalja. Naime, Jelena je itekako javnosti poznata po tome što nema dlake na jeziku i koja će bez obzira na sve dati svoje mišljenje, na bilo koju temu, a nikada joj nije bio problem ni da potkači nekoga od svojih kolega, bila sa njima u dobrim odnosima ili ne.

Znamo da je ona neko ko već godinama podržava LBGT populaciju, a sada je ona dala svoj komentar i na predstojeći Prajd, ali isto tako je prokomentarisala izjavu i svoje koelginice Ane Nikolić, koja nije istog mišljenja kao Jelena. Tada je sve krenulo, pa su one imale šta da poruče jedna drugoj, i mada se činilo kako je sve to otišlo u nedogled, i da tome nema kraja, ipak kako stvari stoje izgleda da je na cijelu ovu priču stavljena tačka.

Tako se oglasila Jelena koja je rekla kako je poslednji put da se ona bavi ovom temom i Anom Nikolić, a da li će to zaista ostati tako ostaje nam da vidimo, a Jelena je inače rekla sljedeće: “Reagovaću poslednji put na tužna pisanja ove nesrećnice, zato što mi se uopšte ne prepucava sa nekim koga mi je prvenstveno žao. Ana, ponoviću poslednji put, saberi se i potraži pomoć. Majka si. Vređaš jedinu osobu koja je pokušavala da ti pomogne. Sada više ne”, rekla je ona. Inače nešto ranije Ana je opet potkačila Jelenu kada je napisala: “Gospođa “Vaginini monolozi” neka za početak poseti nekog dobrog psihijatra. Videli smo sve šta i čime ona raspolaže. Ovo je težak psihijatrijski slučaj. P.S. Izvini što imamo iste advokate. Eto toliko o tvojoj upućenosti… Ajde, sjaši više!”. Vaša mišljenja?