Incident u zgradi u Subotici koji uključuje telo u stanju raspadanja izazvao je ozbiljne nelagodnosti među stanarima i postao predmet lokalne pažnje. Prema izjavama stanara, situacija je počela pre dve nedelje kada je telo pronađeno u stanu broj 32. Veoma neugodan smrad se širio hodnikom više od deset dana pre nego što je prijavljen policiji.Nakon prijave, na teren su stigli policija, vatrogasci i služba za pogreb. Telo je odneto na obdukciju, ali stan još uvek nije očišćen ni dezinfikovan, a larve muva iz stana i dalje izlaze, šireći smrad i nelagodnost.

Komšija Aleksandar iz Subotice je izjavio da se stan i dalje čeka na završetak obdukcije pre nego što se pristupi čišćenju. Stanari su primorani na ekstremne mere predostrožnosti, kao što su postavljanje peškira sa dezinfekcionim sredstvom ispred svojih vrata i izbegavanje unošenja obuće u stanove.Ovaj incident je izazvao značajne probleme u svakodnevnom životu stanara, uključujući otežano slavlje rođendana deteta. Njihov apel za brže rešavanje problema i čišćenje stana kako bi se smrad i larve konačno eliminisali ostaje nerešen dok se čekaju rezultati obdukcije.

Situacija ukazuje na potrebu za efikasnijim sistemom za rešavanje ovakvih slučajeva kako bi se obezbedila brza i odgovarajuća reakcija kako bi se izbegle ovakve neugodne situacije i sačuvalo dostojanstvo stanara.Ovaj incident nije samo uznemirio stanare već je čak i sprečio komšiju da proslavi rođendan svom sinu u svom stanu. Situacija je izazvala revolt među stanarima, a nadaju se da će nadležne službe brzo rešiti ovaj problem kako bi se normalan život vratio u zgradu u Ulici Bore Stankovića u Subotici.