Novo

NERMIN HANDŽIĆ DOBIO I NAGRADU KOJU NIKO NIJE OČEKIVAO: Za pobednika i Zvezdu Granda specijalan poklon od Cece! MNOGI MU ZAVIDE…

Još jedna sezona najgledanijeg muzičkog takmičenja Zvezde Granda je iza nas, koja se završila zvanično u subotu naveče kada je održano i finale gdje smo na kraju saznali i ko je ovogodišnji pobjednik. Od 16 takmičara, koliko ih je ukupno bilo u finalu, na kraju ostali su Nermin i Aleksandar Josofovski, da bi ubjedljivu pobjedu, sa velikom razlikom u broju glasova odnio Nermin, koji je prema mišljenju publike bio najbolji, i koji je ovu pobjedu sigurno zaslužio.

Niko nije krio sreću zbog njegove pobjede, a ovaj mladi momak koji ima samo 19 godina vjerovatno nije ni znao šta ga je snašlo, i kako veliku priliku je dobio da počne da polako gradi svoju muzičku karijeru. Nerminova mentorka bila je pjevačica Viki Miljković koja je bila u šoku nakog saznanja da je upravo njen kandidat pobijedio, pa mu je tako na scen pružila dugi i topli zagrljaj. Uz rad sa Viki, on je iz kruga u krug bilježio najviše ocjene žirija, a u finalu je njegov uspjeh potvrdila i publika svojim glasovima, pa je Nermin ubjedljivo pobijedio.

Kako smo već naveli mnogima je najljepša scena i atmosfera bila kada su se i takmičari, ali i članovi žirija iskreno radovali zbog Nerminovog uspjeha, a ono što nikako nije moglo proći nezapaženo, jeste da kada je on izvodio svoju pojedničku pjesmu, njemu je prišla Ceca koja ga je sočno poljubila u obraz gdje je ostao otisak njenih usana, i to kao specijalna nagrada za ovogodišnjeg pobjednika, a Ceca se iskreno radovala kao da je pobijedio njen kandidat.