Premda je ovaj oblik zabave bio i prije čitave ove priče sa koronavirusom i izolacijom jako popularan, očito je rekreiranje starih slika ipak bio sjajan način za ubijanje dosade ovih zadnjih nekoliko sedmica.

Naravno, kod ovakvih stvari suština je da se uzme neka slika iz djetinjstva ili neka starija slika i da se pokuša rekreairati sa istom tom osobom / osobama i da sve izgleda isto kao i na prvobitnoj slici, od poze, približno do odjeće. Obično tu viđamo slike braće i sestara, slike sa kućnim ljubimcem ili neke porodične slike koje su ostale upamćene zbog nekog bizarnog događaja.

15+ People Who Recreated Their Family Photos From The Past In The ...

Tako je jedan otac skupa sa svojom kćerkom došao na genijalnu ideju da rekreiraju jednu svoju staru sliku. Nisu u tome vidjeli ništa loše pa su tako pokušali da rekreiraju sliku gdje ona spava na grudima svog oca i onda su sve to snimili kao TikTok video. Sa istom odjećom (barem istih boja) kao i na originalnoj slici, otac se ispružio na krevetu, a onda je u kadar ušla njegova kćerka i tu je nastala jedna jako neprijatna scena koja je svim korisnicima društvenih mreža zapala odmah za oko.

LOOK: Family Recreates Awkward Photo 23 Years Later (With images ...

Neki čak nisu bili u stanju da prokomentarišu ovaj video, već su samo poslali bijesne emotikone koji povraćaju, kako bi na najbolji način opisali kako se osjećaju u tom momentu. Neki su pokušali da ne vide ono što su vidjeli, dok su treći opet pisali kako je sve to jako bolesno i kako se ne osjećaju dobro kada to gledaju.

Kakvo je vaše mišljenje?