Zerina Hečo jedna je od najizravnijih ljudi koji su se pojavili u nedavnim programima. Pravila je zaista strašne probleme unutar zidova “Zadruge”, pa je tako, podsjetimo se, pred svima ošišala svoju glavu samo dan prije izlaska iz rijalitija. Trenutno je u Sarajevu, gdje se liječi i odmara od velikih napora koje je doživjela posljednjih mjeseci.

Majka je bosanskim medijima rekla da Zerina jako zrači jer ima tu-mor. Također ima i velike srčane probleme, a za zdravstvene ustanove to je praktički dugotrajno. Koliko je mentalno pala, kaže činjenica da je izgubila gotovo 15 kilograma i da joj je liječnik rekao da ima početak anoreksije.

Liječnici joj sada pripisuju bolničko liječenje, ali ona se jednostavno ne želi odvojiti od svoje kćeri koju zapravo nije vidjela zadnjih 6 mjeseci. Zerina Hećo u posljednjih mjesec dana ne jede gotovo ništa, a hrana i vitamini dobivaju se isključivo infuzijom.

Zerina Hećo kazala je jednom časopisu u BiH jednu vrlo kontradiktornu rečenicu. “Mrtva sam, niko još mi nije javio.” To je njena ironična izjava, što se tiče njezina potpunog zdravstvenog stanja, što nije dobro u posljednja 2 mjeseca.

Bila je u stalnoj svađi s Banetom Čolakom. Doveo ju je do ludila, a bilo je i nekoliko scena kad smo mogli vidjeti fizičku obračun između njih. Kada je sve bilo prikupljeno i oduzeto, bez obzira što je zaradila, Zerina Hećo je imala mnogo više štete nego što je imala korist od programa “Zadruge”. Nadamo se da će Zerina biti u boljem stanju ubrzo.

Izvor: Žena Portal

Preporučujemo
Loading..