Marija Šerifović najnoviju pobjednicu “Zvezda Granda” vodi redovno sa sobom na sve svoje nastupe i generalno gdje god ide, a sada je ova najnovija fotografija uzburkala javnost. Nikome nije jasno zašto Džejla drži Mariju pod ruku ovako senzualno.

Pjevačica često podijeli na Instagramu video ili fotografiju na kojoj je upravo u njenom društvu, a da se zajedno dobro provode, može se zaključiti i po njihovim osmijesima, a na fotografiji ispod možete vidjeti o čemu se zapravo radi.

Posljednja fotografija je posebno zanimljiva jer Džejla svoju mentoricu drži ispod ruke dok sjede za stolom i poziraju fotografu. Fanovi su na osnovu svega ovoga što su vidjeli lako odmah zaključili da su njih dvije postale veoma bliske, pa čak da se možda tu rađa i neka lezbo veza.

Skromna i lijepa kao uvijek, Džejla je i ovaj put pokupila brojne lajkove, pišu mediji Džejla Ramović iz Goražda pobjednica je najgledanijeg muzičkog takmičenja u regiji Zvezde granda. Ona je na završnom takmičenju opravdala očekivanja prema koji je u najavi bila jedna od glavnih favoritkinja za konačan uspjeh.

Nedavno su ispod njene fotke na Instagramu osvanuli zanimljivi komentari.

-Ja uvijek ostanem bez teksta kad vidim tvoju ljepotu-

-Nema ljepše-

-Udaj se za mene- samo su neki od komentara na nove fotografije koje je Džejla Ramović objavila na Instagramu.

Pored brojnih komplimenata za izgled, Džejli su sada čak počeli i brak javno ponudili neki. O ovogodišnjoj pobjednici Zvezda Granda Džejli Ramović iz Goražda tek će se pričati, jer je ona popularna, ali će biti još popularnija.

Izvor: Nezavisni Portal