Novo

Nemam više snage da praštam, Bobo, DOKLE? Potres u Breninoj porodici, deca zabrinuta

U nastavku dnaašnjeg članka dotaći ćemo se naše javne sccene , a govorit ćemo o jednom čoveku koji je itekako poznat javnosti , a moglo bi se reći ponajviše jer je suprug popularne pevačice Lepe Brene , mada je i njegov uspeh u sportu i dugogodišnja karijera nešto što je neosporno. Naime , reč je o Bbobi Živojinoviću , a za kojeg je od ranje već poznato da vodi borbu sa kilogramima , pa je usled preterivanja čak i doveo svoje zdravlje pod znak pitanja . Naime , iako je on obećao Breni da će da povede računa o ishranu , ipak nije izgleda tako , jer je se vratio na staro , a kako saznajemo on krišom jede.

Dakle , on je se prošle nedelje pojavio na hjednom događaju , a gde je njegov fizički izgled iznenadio mnoge , a radi se o tome , a kako mediji ističu, on je se zbog gojaznosti čak i teško kretao . Inače , pored muke koju vodi sa kilogramima , on je se tako požalio svojim prijateljima kako njegova supruga sa njim više ne želi nigdej da se pojavljuje.

– To veče društvo mu je pravio najstariji sin Filip koji jedini ide sa njim kada treba. Kako se šuška, Brena je ljuta i rekla mu je da ako ne bude smršao javno će da ga kritikuje! Mnogo se brine za njegovo zdravlje, a on zbog kilaže ima problema i sa holesterolom, šećerom i masnoćom što nije dobro. Pred Brenom ništa ne jede, a onda krišom jede sve što ne treba. Stalno ga kritikuje i nervira se, jer kao bivši sportista treba mnogo više da vodi računa o svom zdravlju, ali ne vredi. Plaši se za njega, sve je tromiji i sve mu nekako teško pada, a imaju puno poslova koje su započeli. Ako se ne urazumi, kako mi je rekao, zapretila mu je da će ga ostaviti pod stare dane – otkrio je za “Star” izvor blizak Živojinovićima.