Zanimljivosti

NEMA VIŠE RIBANJA! Žena otkrila GENIJALAN trik, treba vam samo 1 stvar iz kuhinje i sve TVRDOKORNE MRLJE IZ WC ŠOLJE ĆE NESTATI!

Danas u nastavku ovog članka jedna jako interesantna tema, a koja će se svakako da svidi svim domaćicama koje muče muku sa prljavom kuhinjom i prljavim toaletom. Koliko god se one trudile i kupovale razne hemikalije i preparate u radnjama, ponekad se neke stvari i predmeti iz kuće ne mogu skoro nikako da operu da bi izgledale koliko toliko pristojno.

Već smo par puta pisali o kuhinji u kojoj se najviše kuha i gdje ima jako puno masnoće i ostalih prljavaštinja, a pri tome da svakako najviše mislimo na lavabo gdje se pere suđe, i sada smo otkrili vam jedan mali trik, a to je da jabukovo sirće riješava skoro pa 99 posto svih problema. Mi tako danas idemo to toaleta, gdje je svakako i wc šolja uvijek bila najveći problem.

Naravno, domestos i ostali hemijski preparati su uvijek bili jedino rješenje, ali samo nakon par dana se vrati žutilo i unutrašnjost same wc šlje opet izgleda i više nego očajno. Tako mi danas donosimo jedan trik koji je podijelila jedna žena na svom profilu na Facebooku a koji je dobio veliki broj komentara i lajkova, a zadovoljnih domaćica koji su isprobali ovaj trik, koji se pokazao kao više nego uspešan i na kraju krajeva imao je i efekta.

Ova žena je sasvim slučajno uzela limunsku kiselu i preko noći istresla cijela dva pakovanja u šolju i ostavila prek noći da ostane u wc šolji, a kada je ujutru ustala dočekalo ju je veliko čudo, jer je šolja izgledala kao nova. Ali ono što je najvažnije u cijeloj ovoj priči, jeste to da nema nikakvih hemikalija na sebi i da je potpuno prirodno.