Kejtlin Džener (70) koja je, dok je još bila muškarac, bila u braku sa poznatom rijaliti zvijezdom Kris Džener (64) sa kojom ima kćerke Kendal I Kajli Džener, šokirala je cijeli svijet i sve svoje pratioce na Instagramu kada je objavila svoju najnoviju sliku.

Ona se tom prilikom slikana iz blizine bez trunke šminke, pa je njen izgled zbunio sve.

“Novosti o napretku mog čupanja obrva dok sam u karantini” pisalo je u opisu, i kako je kasnije navela u nekom od komentara gdje je odgovarala pratiocima ona je svjesna da svi njeni fanovi jedva čekaju nestrpljivo da ona objavi neku specijalnu sliku.

“Imali su prilike vidjeti prije par dana kako je sve bilo jako neuredno, a gledajte sada kako izgledam lijepo. S druge strane još uvijek ima dosta posla. Ostanite zaposleni jer će vam tako izolacija brže proći.” kazala je.

Ova je slika razveselila ogroman broj njenih obožavaoca, ali su neki bili i šokirani zbog njenog izgleda.

“Pogledaj samo svoju kožu. TI propadaš”; “Koliko tužno da unuci moraju gledati kako se deda od 70 godina trudi da izgleda kao da mu je 25.”; “Šta ti je sa licem? Izgledaš kao da se topiš?”; “Izgledaš kao Brus.” su samo neki od mnogobrojnih komentara koje je dobila na Instagramu zbog ove objave.

Prisjetimo se da se Kejtlin nedavno pojavila i na naslovnici poznatog časopisa “Voug”, gdje je i objavljena vijest o promjeni spola. Nekada Kejt, danas Kejtlin. Naravno, ova je vijest obišla svijet brzinom munje, ali su mnogi prihvatili ovu odluku, te smatraju da ona ima potpunu slobodu da radi šta god hoće.