Showbizz

NEKADA JE BILA LJEPOTICA za kojom je uzdisala JUGOSLAVIJA, sad se IZOBLIČILA: Znate li ko je pjevačica sa slike? Sigurni smo da nećete moći pogoditi! (FOTO)

Naslovna slika snimljena je prije više od 40 godina, a prikazuje jednu od najpopularnijih pjevačica u bivšoj Jugoslaviji, koja je i danas još uvijek aktivna i ima sjajnu karijeru, iako je već odavno ušla u sedamdesete svog života.

Vjerovali ili ne, ovo je Neda Ukraden koja je sve što je stekla dobila samo zahvaljujući svom glasu i talentu, kao i trudu i radu koji je uložila u svoj rad. Nikada je nisu povezivali ni sa kakvim skandalima i pretežno je svi vole jer je pozitivna žena i uvijek je nasmijana. Također je prilično aktivna na društvenim mrežama i nedavno je objavila fotografiju koja je snimljena prije 40 godina u Londonu u ulici Oxford.

Ispod nje objavila je sliku koja je snimljena sada i napisala da je sve bez filtera i Photoshopa te da nema umjetne kose ni trepavica ni silikona. Moramo priznati da pjevačica i dan danas izgleda sjajno i da je primjetno da pozorno pazi na svoj izgled. Iako bore na vratu i rukama odaju kada je riječ o njezinoj dobi, njezin je sveokupni izgled za pohvalu.

Mnogi ne znaju, ali Neda Ukraden je žena koja pripada onima koji imaju najviše obrazovanja na estradi, jer je davno završila fakultet. Kad je ove slike objavila na Instagramu, komentari su se neprestano nizali jedan za drugim. Svi su hvalili njezin izgled i tada i danas jer ima tijelo na kojem bi joj pozavidjele i neke daleko mlađe djevojke. Neda jasno prkosi godinama i želimo joj još puno dobrih pjesama i dug i zdrav život.