Zanimljivosti

Nekad je krasio omot najdraže čokolade, a danas bi njega svaka djevojka ‘pojela’: OVAKVOG FRAJERA JOŠ NISTE VIDJELI! (FOTO)

Mladić po imenu Alessandro Egger danas je uspješan model koji sarađuje s najpoznatijim i najvećim modnim kućama današnjice, čak je uspio da se ugura i u glumačku karijeru, a mada možda do sada niste čuli za njega, prilično smo sigurni da ste ga velika većina vidjeli barem jednom u svom životu. Pa čak se i razveselili kada ste vidjeli njegovo lice.

Naime, 29-godišnji Alessandro je, ako to niste znali, tokom 90-ih krasio svojim likom omot čuvene čokolade Kinder, a mnogi od nas jako su se sjećali njegovog blistavog bijelog osmijeha na omotu. A sjeća se i svog beogradskog djetinjstva jer je on bio rođen u Beogradu, a kasnije se kao dijete s roditeljima preselio u Italiju.

„Prije Italije živio sam sa roditeljima na Banovom brdu, gdje i danas žive neki moji prijatelji iz djetinjstva, s kojima sam i danas u kontaktu. Također, uvijek sam dolazio tamo do svoje 13. godine, a onda su me moja škola i moj posao malo odveli, ali kad god sam imao priliku, uvijek sam tamo dolazio. To je jednostavno dio moje krvi i onoga što jesam i to se nikada neće promijeniti”, rekao je Alessandro za srpski Blic.

Nakon reklame za čuvenu čokoladu, glumio je u serijama “A doctor in the family”, “The Band” i “Shades of Truth”, sarađivao je s najpoznatijim talijanskim glumcima, a jedna od najboljih prijateljica u svijetu mode je čuvena Donatella Versace.

“Obožavam zabavu i kontaktnu umjetnost, obožavam isprobavati sve što ima veze sa umjetnošću i volim biti s umjetnicima. Jako puno sam naučio od glumca Christophera Lamberta, od modnih dizajnera poput Donatelle i Domenica Dolcea, ne možete ni zamisliti. Svi oni su mi ušli u život, a ja sve to gledam i učim od njih svaki dan. Družiti se s njima uvijek je jako lijepo, naročito s velikim imenima, naučite kako svi oni zapravo žive i kako vole trenutke koji uopće nisu fancy ili ono što se vidi na televiziji, ali su zapravo vrlo jednostavni. I ti ljudi vole da uživaju ​​u prirodi i od njih doista mogu dosta toga naučiti. Znate, svi su vrlo ljubazni i nikad ih nisam vidio da se ponašaju kao one velike zvijezde onakvi kakvi zapravo jesu”, otkrio je on jednom prilikom.