Novo

Nedostaješ mi da mi kažeš da će sve biti u redu… Danijela Dimitrovska se slomila na Instagramu, poslala tužnu poruku (FOTO)

I dnaas se u ovom članku dotičemo naše javne scene ,a kada je reč o istoj , mnogo je ličnosti koje su svakako vredne pažnje , ali i one koji istu tu pažnju privlače na sebe . Naime , kada ste javna ličnost , te kada je vaš ljubavni partner isto iz sveta javnog života , to je ipak malo teže da se održi , te je potrebno mnogo truda , poverenja , poštovanja da se takav odnos dovede na čistac. Neko to svakako uspije , pa svoj privatan život drži dalje od zlih jezika , ali nekome to baš u konačnici i ne uspije.

Svakako jedni od onih kojima to nije baš pošlo za rukom su Danijela Dimitrovka i Ognjen Amidžić , a koji su glasili za jedan od najskladnijih parova sa naše javne scene . Upravo zbog toga ne treba da bude čudno da je javnost ostala toliko šokirana kada je se obelodanilo da su odlučili da se razvedu . Njih dvoje iz braka imaju sina Matiju , a kakko smo već istakli , odluka da svako krene svojim putem šokirala je mnnoge , a pogotovo njihovu porodicu i rpijatelje.

Naime , oni posle vesti da se razvode nisu govorili koji su to razlozi koji su ih doveli do razvoda , pa se samim tim njihovi nalozi na društvenim mrežama posebno prate , te se istražuje svakki detalj koji se nađen na istom. Tako je nedavna Danijelina objava privukla veliku pažnju , a reč je o tome da je manekenka nakon razvoda prolazila kroz težak period , a radi se o tome da je se sada obratila prijateljiic koja više nije među živimo , a sve je uradila sa potresnim rečima: Nedostaješ… da mi kažeš da ne brinem i da će sve biti u redu – posvetila je manekenka dirljivu poruku bliskoj osobi, a njena objava rastužila je mnoge.