Showbizz

Neda Ukraden ponovo zakukala, cmizdri ko curica – NEMAM DA PLAĆAM RAČUNE- NIKO ME NE RAZUMIJE- TREBAM POMOĆ (FOTO)

Pandemija koja nas je zadesila u zadnjoj godini osjetili smo svi, svako na svoj način, kako zdravstveno tako i mentalno, a svakako i ekonomski i finansijski.

Zbog širenja ili sprečavanja širenja virusa dolazilo je do zatvaranja pojedinih vrsta obrta, svaki dan su nove mjere koje daju upute kako najboje smanjiti rizik od zaraze.  Neka preduzeća su otpuštala radnike, ili su smanjivali radno vrijeme na pola pa su onda naravno i primanja smanjena ili izostaju. A takve osobe onda ne mogu ni kupovati u trgovinama, buticima, ne idu na kozmetičke tretmane, kod frizera i na taj način se vrti u krug pa svi osjećamo posljedice ove pandemije.

Jedna od tih mjera koja je skoro svuda u svijetu je i zabrana okupljanja u zatvorenim, a i na otvorenim pa tako više nema publike na sportskim dešavanjima, nema koncerata na stadionima . A nema ni nastupa po klubovima, nema svadbi i slava.

E tu su sad estradni umjetnici jer zbog mnogih mjera, nema nastupa, nema koncerata, pa samim time nema ni zarade.  Među prvima koja je progovorila o tome je pjevačica Neda Ukraden . Ona je ukazala na ove probleme i apelovala da se pomogne i muzičarima u vrijeme ove pandemije, a sada se uključila u Jutarnji program te je otkrila da je u njenoj branši sve teža situacija:

”Ovo je vrijeme koje briše umjetnost. Teško je to pojašnjavati ljudima koji nemaju nikakve empatije i solidarnosti. Kolege trpe, na ivici egzistencije i jedan muzičar koji ima porodicu i koji je samo živio od svirke, vjerujte mi da je u velikoj krizi i ovo je postao alarm. Svi se nadamo da će doći bolje vrijeme.”

Neda je takođe rekla da dolaze i neke ponude za nastup na dočeku Nove godine, ali da je svaku tu ponudu odbila:

”Ponude su i aktuelne i bilo ih je i vjerovatno će ih i biti, ali kome, gdje i šta? Da idem u zatvoreni prostor i da pjevam tajno za 30 ljudi u zatvorenom prostoru ne pada mi na pamet.”

A sa druge strane, kaže Neda Ukraden naglašava da kad se ne radi sedam mjeseci nije lako plaćati račune…