Danas je veoma teško biti dobra i uzorna majka. Sve zavisi od vas kakvo će vaše dijete ispasti jednog dana.

Mi vam danas danas upoznajemo sa nekim veoma zanimljivim slikama majki, koje su same objavile ove slike na svojim društvenim mrežama, a nisu zapravo ni slutile da će ovo jednog dana izaći u ovakvom tekstu.

 

Kakvo je vaše mišljenje o ovoj majci? Je li ova žena normalna? Slika se ovako obučena i što je još gore, natjerala je svoju vlastitu kćerku da je ovakvu slika i ona je to objavila na svoje društene mreže. Nas sada zanima, kako će ta kćerka sutra izgledati i ponašati se ako joj je ovakva majka?

Sada pogledajte ovu majku koja ima dvoje djece, tačnije dva sina. Možete li vjerovati svojim očima ovo što vidite na slici isput. Dječaci očito misle da je ovo cool, a njihova majka je još gora. Možda to i jeste cool za njih kao muške, ali tek kada odrastu, a ne sada tek kada su izašli iz pelena. O majčinoj pozi nećemo ništa da govorimo. Šta vi mislite?

I za sami kraj smo vam pripremili ovu sliku na kraju. Ova je majka odlučila napravila facu kao da je ona neka opasna žena, dok u pozadini vidimo njenog sina koji, iz samo njemu poznatog razloga, plače. Sigruno ne želi gledati ovakvo ponašanje svoje vlastite majke, koja ga na ovaj način blamira, a da on čak nije ni dovoljno velik da ima svoj vlastiti profil na društvenim mrežama.

Preporučujemo