Novo

NEĆETE VEROVATI: DOŽIVELA TRUDNOĆU U TRUDNOĆI: Ova žena je ŽIVO ČUDO, lekar izustio samo JEDNO (FOTO)

U nastavku današnjeg članka donosimo vam jednu zanimljivu priču koja je se nedavno dogodila jednoj ženi. Naime, svesni smo svi da sa poavom interneta imamo mogućnost da svakodnevno budemo korisnici društvenih mreža , a kojih danas imamo na pretek . Upravo one nam omogućavaju da u svakom trenutku , u bilo kojem delu sveta posvedočimo raznim ljudskim pričama , a da većinu od njih nikada ne bi smo doživeli.

Upravo na taj način je izvesna Klara odlučila da ispriča svoju priču javno , a tiče se toga kako je rodila svoje prvo dete. Dakle , to je se desilo 2018.godine , a ona i njen supru su dugo imali želju da prošire njihovu porodicu , odnosno obogate je za još kojeg člana. Nažalost , nije ih sreća baš poslužila , pa je žena imala tri pobačaja ,a od jednoog je čak jedva izvukla živu glavu. “Kada se ovo desilo, bila sam u krevetu. Ustala sam, otišla u kupatilo i bilo je dosta krvi” rekla je ona.

Naime , ona je tada odlučila da kontaktira svoju doktoricu te joj ispriča šta se dešava , dok je njen partner insistirao da je odveze u bolnicu. Kada su pristigli u bolnicu , pritisak joj je bio jako niza , a rečeno je odma i da je ostala kod kuće još pola sata duže da ne bi preživel , jer bi iskrvarila do te mere da bi joj to izazvalo momentalnu smrt. Bila je primorana i da ide na transfuziju krvi zbog količine koju je izgubila. Ostatak teksta pročitajte ovde.