Kad je riječ o zabavi i slavnim osobama, svi smo navikli da ne vjerujemo svemu što vidimo u novinama, jer to je način na koji nam predstavljaju kroz cijelu priču neku osobu, kao i na internetu i da koliko god nam se čini da neko izgleda savršeno i bez ikakvih nedostataka ili živi tako savršenim životom, sve nam je osigurano na pladnju, da je uvijek daleko od istine.

Kad to priznate sebi, bit ćete sretniji nego što ste sada i bit ćete više nego sretni da se oslobodite tog pritiska.

Jedna od najcjenjenijih i najuspješnijih lokalnih folk pjevačica zasigurno je Ana Bekuta, žena koja ima karijeru dugu više od 30 godina i kojoj moramo skinuti kapu za sve što je do sada radila.

Kad je riječ o njenoj glazbi i lijepim pjesmama, rijetko je ko ko ne voli njezine pjesme, pa čak i hvalisanje onoga što izgleda poput divljenja na pragu sedmog desetljeća, s obzirom na njezinu dob, drži se super, zar ne? Čak bi joj i mnogi mlađi kolege mogli zavidjeti na njezinom izgledu, ali morate priznati da u stvarnosti na njenoj koži ostaju tragovi vremena.

Tako je nedavno Paparacoo ekipa uhvatila poznatu pjevačicu dok je vani obavljala neke poslove, a bez šminke na licu da sakrije ogromne nesavršenosti i tragove svojih godina, uputila se u prodavnicu. U nastavku vam donosimo kako Ana stvarno izgleda i garantiramo da nećete biti oduševljeni.

Međutim, činjenica je da se ova pjevačica nikada nije odrekla svog nastupa, i bez obzira na to kako sada izgleda, bila je zaista privlačna djevojka koja je namamila uzdahe gdje god se pojavila. I toga je svjesna, pa je nedavno na svom Instagramu podijelila staru sliku na kojoj se vidi kakva je bila kad je bila puno mlađa. Vaša mišljenja?

Izvor: Balkanlifetoday.info

Preporučujemo