U svijetu ne postoji idealni prototip ljubavne veze koji je predodređen da uspije i da taj par živi sretno zauvijek. Postoji mnogo vrsta veza, u kojima su različiti karakteri, koji nekako uspjevaju da prebrode sve svoje prepreke.

Dakle, ne postoji idealan par, već sve ovisi od osoba koje su u toj ljubavnoj vezi i njhovog truda da sve teče kako treba. Iako je veoma teško kazati kojim je parovima zapravo suđeno da žive sretno do kraja svog života, ali je lako pogoditi one koji su osuđeni na propast. Zvijezde vam mogu pokazati da li ste u ljubavnoj vezi kojoj jednostavno nije suđeno da opstane.

1 Ovan i Raak

Ovan je, znamo, jako iskren i uvijek direktan. Ovi ljudi rade često stvari iz hira, jer njihov mozak jednostavno tako funkcioniše. Sve rade uvijek brzo, jer osjećaju da postoji puno stvari koje trebaju uraditi u životu i ne žele da protraće vrijeme bezveze.

Ipak, ova izuzetno nagla priroda Ovnova je previše za jednog Raaka, koji to ne može da podnese. Raakovi su, naime, jako osjetljivi i navikli su da ih neko uvijek mazi i pazi, a Ovnovi za tako nešto nemaju niti vremena, niti živaca, niti strpljenja. Prevelika je to razlika da bi ovaj par mogao ikada da uspije.

2 Bik i Strelac

Ovo je krajnje nezgodan par, jer na početku sve to izgleda kao da bi moglo jednog dana da uspije. Pogrešno, neće nikada. Neka vas nikada ne zavara činjenica da su Bik i Strelac izuzetno dobri prijatelji.

Ostatak teksta pročitajte OVDJE

Preporučujemo