Novo

“Ne želim da se dete rodi…” Kristijan Golubović se POMIRIO sa bivšom ženom, pa PRIZNAO sve o Kristininoj trudnoći! (FOTO)

Svi mediji već danima samo pišu o trudnoći bivše rijaliti učesnice Kristine Spavelić, partnerki Kristijan Golubović. Bivši robijaš je očekivao bio presrećan kada je čuo da mu je devojka u drugom stanju, a sada otkriva zašto odmah nisu saopštili prelepe vesti.

“Kristina je u trećem mesecu trudnoće, presrećni smo. Ovoga puta smo krili lepu vest jer smo prošli put požurili, svima rekli i onda doživeli tragediju kada smo saznali da je vanmaterična trudnoća i da je plod izgubljen. Kada smo posumnjali da je Kristina ponovo u drugom stanju, otišli smo kod ginekologa i pratili betu do 20.000. Došlo je vreme i za ultrazvuk, kada smo videli srce deteta bili smo najsrećniji, doktorka je rekla da je sve u najboljem redu i onda nam je laknulo pa smo obelodanili vest”, rekao je bivši rijaltii učesnik Kristijan. Njegov sin Lazar kada je čuo da će da dobije polubrata ili polusestru, on se oduševio kada mu je javio da čekaju bebu, a on je jedno posebno dete i uvek je u svog oca, on jedva čeka da dobije još jednog brata ili sestru.

Također, Golubović je otkrio da se pomirio sa svojim bivšom ženom Ivanom, sa koom ima ćeru Veru kojoj nije ni rekao za trudnoću svoje partnerke. “Što se Vere tiče, iz poštovanja prema Ivani nisam želeo da obaveštavam dete o takvim stvarima. Sa Ivanom sam rešio problem, u super smo odnosima i ona je saznala da čekam dete. Ivana i ja smo kao razumni ljudi napravili dogovor, tako da sada viđam ćerku. Srećan sam što sada znam da ćemo mi biti jedna velika porodica na koji god način”, rekao je on. Također, on je rekao kako će se oženiti pre nego se ona porodi.