Princ Harry je svakako u zadnjih nekoliko mjeseci bio top tema kada je u pitanju kraljevska porodica. Mlađi unuk kraljice Elizabete odnedavno, kako se zna, čeka prinovu u svojoj porodici jer je njegova aktuelna supruga Meghan Markle trudna. 

Međutim, sada se pojavila još jedna zaista zanimljiva i jako bizarna priča vezana za njega – ne direktno doduše.

Jedan Britanac tvrdi da je spavao s više od šest stotina žena nakon što je rekao da dolazi iz britanske kraljevske porodice i izjasnio se kao pravi princ Harry.

U intervjuu za Dorset Herald koji je dao nedavno, Henry Hampshire, 34, priznao je da je koristio svoju zapanjujuću sličnost s vojvodom od Sussexa da se sek*ualno zadovoljava i zavodi lakovjerne žene u seks*alni odnos s njim. Uglavnom su to bile turistkinje iz azijskih zemalja kao što su Kina, Koreja i Japan.

Zaista iznenađujuće je to da Hampshire tvrdi da je imao još više uspjeha sa ženama otkad je pravi princ Harry najavio svoj angažman poznatoj američkoj glumici Meghan Markle i otkad se zna da ona očekuje njegovo prvo dijete.

Hampshire je procijenio da je spavao s više od 637 žena dok se pretvarao da je princ Harry, uglavnom s turistkinjama koje potiču iz istočno – azijskih zemalja kao što su Kina, Koreja i Japan.

Hampshire kaže da jednog dana planira prestati se pretvarati da je princ Harry, ali je rekao da uživa u s*ksu u ovom trenutku i misli da je s*ks sa samo jednim partnerom “dosadan kao duga”.

Glasnogovornik kraljevske britanske porodice nije službeno komentirao situaciju u ovom trenutku, ali je priznao da je sličnost između Henryja Hampshirea i Princa Harryja “uznemirujuća” i “čudna”.

Preporučujemo
Loading..