Dosta žena je upoznato sa prvim simptomima i indikatorima trudnoće. Međutim, dosta njih, posebno one neiskusne, ne znaju za ovaj fizički indikator koji 100% dokazuje da je žena trudna.

Melissa Willets je jedna veoma mlada majka koja već ima troje djece i ona je inače poznata kolumnistica koja je prva otkrila koji je to fizički indikator koji nam ukazuje na to da li smo stvarno trudni i objašnjava nam kako to da sa velikom preciznošću prepoznamo, odnosno da budemo sigurni da li se zapravo radi samo o simptomu PMS-a ili se ipak radi u konačnici o trudnoći.

Melissa je za jedan poznati portal ispričala kako je ona u sva tri navrata do sada mislila da je trudna jer se uvijek osjećala umornije nego obično, a pored toga ona je bila i mnogo nervoznija nego inače, te je sumnjala da je trudna upravo zbog ovih znakova.

Međutim, sve je ovo za nju bio lažni alarm osim ta tri puta kada je, ispostavilo se, zaista bila trudna.

Otkrila je tako kako je za sva ta tri puta koliko je ona bila trudna da bi mogla roditi svoje troje djece svaki put imala – bolne grudi.

Dakle, ako ste nedavno imali intimni odnos sa vašim partnerom (ili švalerom, ko zna) i ako vas bole grudi dan ili dva nakon toga to je znak obične menstruacije. Međutim, ako je ta bol jača i traje duže, teško je izdrživa, to je znak da ste stvarno trudni.

Preporučujemo