Muškarac koji se navodno zove Dragan (41) iz Golupca pitao je nedavno učenicu 6. razreda da li voli da priča o seksu i da li bi htjela da je on nauči nekim sitnicama.

“Zdravo jlepotice moja, je l’ bi se dopisivala? Meni ne smeta to što ti imaš 12 godina, a da li tebi smeta to što sam malo stariji? Je l’ znaš dobro da čuvaš tajnu?” – glasi samo jedan dio užasne prepiske između muškarca koji je iz Golupca (41) i navodne djevojčice (12) iz Kraljeva, inače učenice šestog razreda osnovne škole, koju je ovaj bolesni čovjek muškarac nagovarao i zvao da se vide uživo.

Ova degutantna konverzacija između srednjovječnog muškarca i malene djevojčice pojavila se prije par dana na Facebook grupi “Stop pedofilima”, gdje je potom objavljena kompletna prepiska.

U opisu je navedeno i upozorenje admina ove grupe: “Pažnja, Golubac! Nakon nekoliko upozorenja da djevojčica ima samo 12 godina, napadač ne odustaje i uporno želi da se vide”

Dragan je djevojčicu prvo ispitivao da li voli “da piše o ljubavi i seksu”, a potom i da li bi željela “da je on uči ponešto o tome”.

“A Vama čiko ne smeta što ja imam 12 godina?” – napisala je dvanestogodišnjakinja, na šta je on (vjerovatno oblizujući se) odgovorio: “Meni ne smeta, a tebi sigurno ne smeta što sam ja malo stariji?”.

Dragan je potom počeo da ispituje curicu da li ima velike grudi i da li bi htjela imati seks sa njim. Ona je od njega tražila da slika svoje kompletno lice, ali on je odbijao kontrirajući pitanjem šta će njoj njegovo lice.

“A što želiš da se slikam, ribice moja? Da li bi voljela imati seks” uporan je bio Dragan.

Na to mu je djevojčica zaprijetila da će ga blokirati ako joj ne pošalje svoju sliku lica.

“Poslat ću ti, al’ ti se prva slikaj potpuno gola, da se lijepo vidi lice, grudi i p***a i da te onda pitam da li bi mi htjela pu***a k***c?” – napisao je Dragan.

Preporučujemo