Riječ, dvije o ženama i ženskoj populaciji. Kategorija koja je danas jednostavno ne gleda na sebe i stalno je nezadovoljna. Počinjemo samo od kilaže, pa prelazimo na cjelokupni izgled.

Koliko god smo pisali, mnoge dame bi voljele imati punije usne, nema neke da to ne bi, one su sve takve, zar ne? Ali ne žele ići ispod noža jer ih estetska hirurgija ne privlači. operacije, od trošenja dodatnog, cijelog kućnog budžeta, i zašto to raditi kada ih možete vizualno povećati na potpuno prirodan način. Pitate se kako? Evo, donosimo vam više nego koristan način da to učinite u nastavku današnjeg članka.

Dakle, ovako. Da biste to postigli, dobili dakle punije usne na potpuno prirodan i bezbolan način, potrebna su vam samo dva sastojka, a oni uopće nisu skupi, a čak ih možda već i imate u svojoj kuhinji. Trebate za ovaj recept cimet i malo vazelina. Pomiješajte lagano ta dva sastojka tako da dobijete jednu veoma glatku mješavinu, koja neće biti previše vruća, a kad se dobro promiješaju svi potrebni sastojci, odmah je nanesite na svoje usne, utrljajte dobro i pustite da stoji nekoliko minuta, a onda nakon toga isperite dobro svoje usne. Usne će izgledati punije, primjetit ćete. Ako ne bude velikih promjena znači da niste uradili nešto dobro, pa ponovite proces.

Pitate se sada sasvim sigurno – da li je to uopće moguće? Naravno da jeste. Mi čak imamo i nekoliko situacija s djevojkama koje su to stvarno na kraju učinile i vjerujemo da je to kod njih imalo mnogo pozitivnog učinka.

Izvor: Dobar Dan

Preporučujemo