Jennifer Thompson, poznata američka blogerka, par godina već izučava zdrave načine života i istražuje sve ono što ima veze sa prirodom. Zato i ne čudi to što ona veoma često testira različite trikove sa ljekovitim biljkama, ali isto tako i sa povrćem i voćem.

Njen trik sa lukom već više godina živi kao viralni savjet na internetu. Ona je, prije par godina, isprobala jednu staru provjerenu metodu za detoksikaciju kompletnog tijela, a suština je da se prespava sa kolutovima luka u čarapama. Ona tvrdi da svi to probate i da nemate šta da izgubite.

Jennifer je i na sebi isprobala ovaj fazon, a pokusni kunić je bio i njen momak, i oboje tvrde da su imali fantastične rezultate na kraju. Za samo jednu noć riješili su se preko 90% simptoma alergije.

“Već sam nakon svega 30 minuta počela osjećati da djeluje. Najprije me uhvatila jaka drhtavica onda su krenuli žgaravica i neobična toplota u glavi. Oči su mi naglo zasuzile kao da sam satima sjeckala luk i imala sam jak ukus luka u svojim ustima. Nešto je se počelo dešavati definitivno. Ujutro sam saznala da je momak prošao još gore od mene i da oka nije sklopio.

I ja sam osjećala malaksalost i bila sam umorna, ali istovremeno nekako sam se osjećala bolje, zadovoljno. Savjetujem svima da isprobate. Mi smo se za tu jednu žrtvovanu noć riješili preko 90% loših tvari iz našeg tijela, nismo više alergični ni na šta, ni moj momak, a ni ja. Isprobajte i živite svoj život punim plućima.”

Preporučujemo
Objavljuje BestBuy ShopSrijeda, 20. svibnja 2020.