Aleksa Balašević, sin poznatog pjevača Đoleta Balaševića, nedavno je podijelio svoju radost i sreću u braku sa suprugom Nikolinom. Par je nedavno krstio svoju kćerku u Hramu Svetog Save u Beogradu, a obred je služio patrijarh srpski Porfirije. Aleksa je na Instagramu podijelio nekoliko fotografija s ovog posebnog događaja i napisao emotivan post povodom krštenja.Ovaj trenutak sreće došao je godinu dana nakon što je Nikolina donijela njihovu kćerku na svijet na dan Matejdana. Aleksa je izrazio svoju ljubav prema Nikolini i njezinoj ulozi u njegovom životu te naglasio kako mu je donijela duhovnu stabilnost.

 

Aleksa, koji se inače bavi organizacijom MMA borbi, je također otkrio kako je zaprosio Nikolinu u Nazaretu i kako su čekali blagoslov Patrijaršije šest mjeseci prije nego su mogli započeti svoj život zajedno.Ovaj par je postao poznat i po svojim duhovnim putovanjima i aktivnostima, uključujući i hodočašće u Palestinu. Aleksa je naglasio kako je Nikolina promijenila njegov život, donijevši mu duhovnu ravnotežu i inspiraciju za bolje životne navike.

Nedavno su Aleksa i Nikolina izmijenili zavjete u Hramu Svetog Save u Beogradu, a sretni trenuci su podijeljeni s obitelji i prijateljima u Sremskoj Kamenici, prateći jedinstvene običaje i tradicije.

Susret s Nikolinom mu je promijenio perspektivu. Ona je bila čista, obrazovana, duhovno posvećena i ispunjavala svakodnevne običaje. Njihov odnos ga je ojačao i daje mu snagu za suočavanje sa svim izazovima koji dolaze.Naglasio je da je brak s Nikolinom donio duhovnu stabilnost u njegov život. U intervjuu je otkrio kako ju je zaprosio u Nazaretu i kako su sa svećenikom i episkopom Romanom, koji je odgovoran za očuvanje mira u regiji, čekali blagoslov Patrijaršije prije nego su ozvaničili svoj odnos.