Na trećem Samitu prvih dama i gospode u Kijevu, Tamara Vučić, prva dama Srbije, imala je priliku susresti se s renomiranim glumcem Šonom Penom. Ovaj samit, kojeg je domaćica bila Olena Zelenska, okupio je mnoge visoke funkcije i istaknute ličnosti.Tamara Vučić je podijelila svoje aktivnosti s pratiteljima, uključujući pripreme za prijem na kojem je sudjelovala. Njen jednostavan izgled u crnoj haljini, opuštena frizura ukrašena dodatkom za kosu i umjerena šminka privukli su pozornost gostiju i pratitelja koji su pratili njezin proces pripreme.

 

Tijekom događaja, Tamara je imala priliku razgovarati i zajedno pozirati s poznatim glumcem Šonom Penom. Nakon susreta, prva dama Srbije podijelila je fotografije s porukom: “Bila mi je čast upoznati slavnog glumca Šona Pena.”

Unatoč impresivnoj harizmi Šona Pena, njeni pratitelji su primijetili da je on, u usporedbi s njezinom ljepotom i besprijekornim stilom, djelovao pomalo u sjeni.Šon Pen je poznat po svojim izvanrednim glumačkim sposobnostima i osvojio je dva Oscara za najbolju glavnu ulogu u filmovima poput “Mistična reka” (2003) i “Milk” (2008).

 

Iako je poznat po interpretaciji žestokih i nesimpatičnih likova, često bez smisla za humor, Šon Pen je ostavio neizbrisiv trag u svijetu filma.Dok je Tamara bila zadivljena šarmom glumca, njeni pratioci su primijetili da je Šon Pen, u poređenju s njom, djelovao pomalo u sjeni. Šon Pen je poznat po svojim izvanrednim glumačkim sposobnostima i osvojio je dva Oscara za najbolju glavnu ulogu u filmovima poput “Mistična reka” i “Milk.” Takođe je poznat po tumačenju žestokih i nesimpatičnih likova u filmovima, što ga čini jednim od najprepoznatljivijih glumaca svoje generacije.