Showbizz

NAŠA POZNATA PEVAČICA se udala za šeika: 23. žena mu PO REDU! Javila se iz Dubaija i OTKRILA svim ljubomornim seljankama kako živi “Osećam se kao da sam ovde rođena, ne razumem više vaš jezik” (FOTO)

Za danas jedna vrlo interesantna priča koja će nekima zvučati poput prave bajke iz snova, dok će nekima pak zvučati kao najgora noćna mora.

Jeste li ikad razmišljali o tome da šeici dnevno zarađuju milione dolara od nafte i drugih poslova? Sve djevojke (pa i starije žene), u to smo sigurni, bi se rado udale za njih.

Oni jakodobro znaju kakve su koristi i šta možete dobiti zauzvrat, ali da li ste se ikad prije zapitali koje su vaše dužnosti u vezi sa svim tim? U nastavku današnjeg teksta vam donosimo izjavu nekad vrlo popularne bosanske pjevačice Alme Tucaković, koja je bila veoma popularna u razdoblju od 2008. do 2013. godine. Ali, 2014. godine gubi joj se svaki trag. Prosto je nestala s pozornice i svi su tada mislili da se razbolila i da se jednostavno povukla.

Ali, istina je ipak nešto drugačija, odnosno – ona se udala u Ujedinjenim Arapskim Emiratima, za pravog pravcatog šeika, i odmah se preselila kod njega u Dubai. Tamo živi zadnjih 6 godina, dala je nedavno veliki intervju za bosanske medije, a zbog nekih stvari koje je rekla ljudima se okrenuo želudac. Odmah je navela da ju je upozorio da diljem svijeta već postoje 22 žene i da mu je ona 23. žena zaredom.

Almi uopće ne smeta, ne radi ništa, uživa u blagodatima, ima određeni broj ljudi s kojima se svakodnevno druži, a s druge strane mora ispuniti sve svoje redovne bračne obveze. U Bosnu dolazi veoma rijetko, samo jednom svakih par godina i to je to. Ne namjerava se nikad vratiti iz Dubaija, jer osjeća se kao da je tamo rođena i već je u intervjuima naglasila kako se ne sjeća kako pričati bosanski i da ga više ne razumije.