Novo

Naš POZNATI PEVAČ doživeo DRAMU u avionu: “U jednom trenutku sam se OPROSTIO od života” JEDVA SE IZVUKAO! ŠOKANTNO! (FOTO)

Ovu radnu sedmicu započinjemo sa novostima koje nam dolaze sa naše domaće estradne scene, gdje se u poslednje vrijeme dešava dosta toga, tako da nam je nekako i teško da ispratimo najnovija dešavanja u životima naših pojedinih slavnih ličnosti. Mediji su svakog dana jednostavno preplavljeni sa raznim dešavanjima u životima naših poznatih ličnosti.

Naša današnja tema bit će jedan jako poznati pjevač, kako u Srbiji, tako isto i u cijelom regionu, a riječ je o pjevaču Marku Stojanoviću, javnosti poznatijem kao MC Stojan. On je inače na svojim društvenim mrežama itekako aktivan, pa je tako sada on na svom TikTok profilu objavio jedan video snimak, i tako odlučio da sa svojim pratiocima podijeli jedno iskustvo koje je on imao u avionu, i sa tim snimkomonje zabrinuo sve.

Naime, radi se o tome da se on snimao u toku jednog leta, što se može zaključiti i po spomenutom video snimku, a onda su turbulencije postale toliki jake da se i sam pjevač uplašio, a odlučio je sa svima da podijeli kakva se to drama odvijala, pa je on tako napisao sljedeće: “Danas slavim drugi rođendan. Za 15 godina koliko letim nikada nisu bile ovakve turbulencije. U jednom momentu sam se oprostio od života! Avion se zamalo srušio, a pilot je u poslednjem momentu uspeo da ga podigne i kružili smo 20 minuta i onda je nekako uz Božiju sreću sleteo! Bog je veliki”, napisao je on. Evo i sami pogledajte kako je sve to izgledalo, pa nam pišite vaša mišljenja u komentarima ispod.