Novo

NAŠ MUZIČAR PRONAĐEN M*TAV U ITALIJI! Slušala ga je cela Evropa! TUGA…

Nažalost ni ovaj dan ne može da prođe bez vijesti koje su povezane sa crnom hronikom, a vijest koju vam donosimo u nastavku šokirala je i rastužila kako naš region, tako isto i Evropu. Naime, radi se o tome da je jedan srpski muzičar pronađen mr tav u Italiji. Riječ je o Ivanu Dragičeviću koji je iz Srbije, i čije tijelo je pronađeno u šumi, u mjestu Montekio Mađore koje se nalazi kod Vičence.

On je od svoje kuće otišao, bez novca, mobilnog telefona i dokumenata, a kada se nije vratio, njegova majka koja je živjela sa njim je odmah obavijestila karabinijere u Valdanju kojima je rekla da je njen sin nestao, a onda je odmah pokrenuta potraga za njim, i to 2.septembra. Oni su zajedno sa dva tima vatrogasaca, kao i sa ekipom sa psima tragačima, se koncentrisali na ove dijelove šume, jer upravo tu Ivan je najviše volio da šeta. Nažalost, policija nije uspjela da ga pronađe, a pronašao ga je jedan izletnik, i to u petak, 9.septembra u šumi između Vija Kampestrinija u Montekio Mađore, koja je jedno od omiljenih šetališta stanovnika tog kraja.

Gradonačelnik Montekio Mađorea Đanfranko Trapula, izjavio je: “I mada smo odmah angažovali policiju i vatrogasce, kao i civilnu zaštitu u nadi da ćemo pronaći Ivana živog, nažalost, nije došlo do takvog ishoda. Izjavljujem svoje najdublje saučešće porodici i u iščekivanju smo rezultata obdukcije koja će nam objasniti koji su razlozi njegove smrti”. Ostatak teksta pročitajte ovde.