Novo

Naš glumac sa 13 godina upao u pakao D*OGE, pa PREMINUO od opake b*lesti: Detalji njegove borbe lede krv

Kada je reč o našoj javoj sceni , mnogo je našig glumaca koji su vredni pomena , a koji su nas nažalost napustili . Jedan od njih je Igor Pervić , a koji je pre minuo u svojoj 52 godini života , a kada je reč o njegovoom privatnom životu koji je vodio za života , on je bio poprilično turbulentan . Ono što se tiče njegovih roditelja , otac mu je bio pozorišni kritičar , a majka mu je bila balerina , te je samo sa svojih sedam godina uplovio u svet glume , a gde je za kratko vreme uspeo da se pokaže i ostvari jako značajne uloge.

Nažalost , sa samo 13 godina ga je sačekalo nešto što ni jedna mlada osoba sebi ne bi dopustila , a to je da je upao u svet dro ge , a i sam je jednom prilikom govorio o tome : – Jednog dana se na treningu pojave moja majka i očuh. Jedan moj drug im je rekao da sam u školi duvao lepak. Tada mi je taj drug bio najveći neprijatelj, a u stvari mi je bio najbolji prijatelj. Imao sam 13-14 godina. Vozili smo se kući, povezli smo i tog mog druga, i čim je on izašao iz kola, očuh mi je zalepio takav šamar! Imao sam veliku sreću što sam imao očuha koji je sa tolikom ljubavi pristupao meni. Čovek je bio kao da sam mu iz oka ispao, a ja sam ga doveo do ludila – ispričao je Igor u jednoj emisiji.

– U tom trenutku sam počeo da vičem: ‘Ti nisi moj otac, nemaš prava da me biješ’. Posle toga sam pobegao iz kuće, pošto su me zatvorili u sobu i posklanjali svu garderobu. Stanovao sam na prvom sparatu starogradnje, to je kao treći sprat novogradnje i onda sam u pidžami na pruge izašao na prozor i spustio se na noktima niz zid i bos izašao. Bio sam dete, imao sam četrnaest godina. Sećam se, legao sam na klupu i gledao reku. To su tako pomešana osećanja koja vam prolaze kroz glavu, gotovo nikada se neću vratiti kući, moj se život sa roditeljima završava, a nastaviću da se bavim drogom i sve tako – rekao je Igor. Ostatak ovde.