Skladatelj i tekstopisac Steva Simeunović stekao je reputaciju kao vrhunski umjetnik s brojnim hitovima na glazbenim ljestvicama, no njegova romantična veza s 30 godina mlađom pjevačicom izazvala je veliku pažnju javnosti. Unatoč sumnjama i kritikama zbog razlike u godinama, par je pokazao da njihova ljubav pobjeđuje predrasude. Već su gotovo pet godina u sretnom braku, jasno dokazujući da godine nisu prepreka pravoj ljubavi.Na njihovom vjenčanju 2018. godine, mnoge poznate ličnosti iz glazbene industrije su nastupale. Ova svečanost je izazvala podijeljene reakcije javnosti.

Dok su neki divili njihovoj ljubavi i podržavali ih, drugi su izražavali skeptičnost zbog razlike u godinama. No, Steva i Zorana su ostali snažni, ignorirajući predrasude i kritike.Zorana, supruga Steve Simeunovića, nedavno je objavila fotografije svog supruga i sina kako uživaju na egipatskoj obali. Te slike su izazvale veliko zanimanje na društvenim mrežama. Dok su neki oduševljeni njihovom vezom, drugi su skeptični zbog razlike u godinama.Zorana je istaknula da ju je prvobitno privukao Stevin glas i da su se vjenčali samo 15 dana nakon što su se upoznali. Unatoč razlikama u godinama, Zorana osjeća sigurnost i stabilnost u njihovom odnosu. Smatra da Steva utjelovljuje sve što žena može poželjeti od muškarca.

 

Par često zajedno sudjeluje na raznim događanjima i društvenim okupljanjima, pokazujući svoju sreću i ljubav. Unatoč predrasudama zbog razlike u godinama, njihova veza pokazuje da su ljubav i međusobno poštovanje ključni za uspješan brak.Zorana, koja također ima glazbene ambicije, izrazila je želju da sudjeluje u natjecanju “Zvezde Granda”, no njezin suprug ju je savjetovao da izda vlastiti album kako ne bi bila smatrana pristranom. Ona vjeruje da će njezina karijera u glazbenoj industriji nastaviti rasti i da ima potencijala za veliki uspjeh u budućnosti.