Home Showbizz Napustio Srbiju, a onda i Bosnu: Kadra otkrio veliku istinu, vratio se...

Napustio Srbiju, a onda i Bosnu: Kadra otkrio veliku istinu, vratio se pred kamere i sve ispričao

405
0

Nakon što su ga prije nekoliko dana izbacivali iz popularnog rijalitija Parovi 7 što je tada mnoge iznenadilo s obzirom na to da je bio dugo vremena veliki favorit za pobjedu, mladi pjevač Elvin Kadrić Kadra odlučio je onda da proputuje Evropom.

Najprije je otišao u rodni grad Sarajevo gdje je putovao iz Beograda, a zatim je malo putovao po Bosni, a zatim otišao u inozemstvo. Na kratko se vratio pred kamere, ali ovaj put nije u pitanju rijaliti program, ali je uživo odgovarao na svom telefonu na Instagramu na pitanja, te je tom prilikom rekao da će održati koncert u jednom gradu u Njemačkoj.

Kadrić je također došao na poznati nogometni stadion Signal Iduna Park na putu do mjesta gdje Borussia Dortmund igra svoje utakmice, a on se također obraćao obožavateljima putem live snimka.

“Stigao sam na stadion Borussije. Što bi se moglo reći, tako blizu a opet tako daleko. Večeras održavam koncert u Dortmundu. Pozdrav za porodicu, čuvajte se svi” – rekao je kratko, inače je njegov posjet ovoj zgradi nogometa bio jedan od dječačkih snova jer je navijao za “milijunaše” od kada zna za sebe.

OVDJE možete i sami da pogledate šta je to on u live snimku poručio svojim fanovima.

Podsjetimo, Elvin Kadrić Kadra poznat je po tome što je učestvovao na takmičenju “Zvezde Granda”, gdje je želio pokazati svoj talent za glazbu i pjevanje, ali je doživio veliko razočaranje jer žiri nije doista suosjećao s njim. Komentirali su kako je izgledao poput vampira i užasno se rugali, a onda se borio sa svima u poroti i ubrzo napustio takmičenje, i nastavio polemizirati nekoliko dana nakon emitiranja.

Izvor: Zanimljivosti Balkan

Preporučujemo
Loading..