U Beton hali sinoć se održala IDJ žurka, na kojoj su se okupili mnogi poznati izvođači i pjevači

Među njima bila je i pobjednica “Zadruge 1” Kristina Kija Kockar, koja je došla nekoliko ekundi prije njene suparnice Lune Đogani, te je na crvenom tepihu vladala neprijatnost jer se osjeti ta nelagoda i netrepeljivost među njima.
Ona je , kao i uvijek, popričala sa medijima, kada je otkrila kako prolazi njena nova pjesma i da li se i njoj u privatnom životu dešava da u ranim jutarnjim satima završi sama polu-g. sa flašom u ruci
Svako veče (smijeh) kaže . Evo i večeras će, očekujte oko pet ujutru rekla je ona a onda naglasila da se šali. Šalim se ja malo… U pet će već uveliko biti u krevetu, sama naravno. Nije osmotrila kakvih momaka ima ovdje – pitala se Kija, međutim, sa žurke je otišla sama.
Kako je pomenula gostovanje u jutarnjem programu, pitali su je da li će se opet baviti politikom i da li je ta tema generalno privlači. Kristina im je otkrila da je ona već dugo u jednoj stranci, a zatim je obrazložila i zašto.
Ja sam kod Dačića u stranci, u SPS-u, davno sam se učlanila. Jednom su me zvali oko glasanja, rekla sam im da me iščlane, međutim moram da odem to da obavim sama. Nikako nisam stizala, pa sam riješila da ostanem tamo. Upoznala sam Dačića i super mi je, možda se desi i neki duet – ispričala je Kristina.
Kada smo je pitali ko je po njenom mišljenju najbolji frajer od političara, ona je rekla:
Izvor: Dobar dan
Preporučujemo
Loading..