Novo

NAPRAVITE PRIRODNI OSVEŽIVAČ, BOLJI OD KUPOVNOG U teglu sa pirinčem dodajte 1 sastojak, kuća će vam za tren predivno zamirisati

Mirisi su vrlo bitni jer itekako utječu na dojam o nekom prostoru ako su lijepi i svježi. Industrijski mirisi za osvježenje doma nerijetko sadržavaju štetne tvari, a mnogima se ne sviđa njihova intenzivnost te težina. Verujemo da ste svesni da je miris prva stvar koji osetite kada uđete u nečiji dom , te svakako i kada neko uđe u vaš. Umjesto osvježivača sa štetnim talatima, obezbedte 100 % prirodan osvježivač zraka koji će dezinficirati prostor i osvježiti zrak uz pomoć eteričnih ulja.

Zašto ne biste sami napravili miris baš po svom ukusu? Naime , kako saznajemo , a prenosi agencija za zaštitu životne sredine (EPA) , zatvoreni zvazduh u prostorijama našeg doma, čak 5 puta je više zagađenjiji od onog spoljašnjeg. To je zato što zatvoreni prostori, poput kuća i kancelarija, omogućavaju da se zagađivači nakupljaju i koncentrišu. Mi vam zbog toga donosimo jedan jenostavan i jako zanimljiv trik , a koji će vam ubuduće pomoći da svežinu svoga doma držite na najišem nivou.

Za pripremu osveživača biće potrebno:staklena tegla, pirinač, eterično ulje po izboru. Pirinač će apsorbovati sve mirise eteričnog ulja pa će prostorija u trenu zamirisati. Ono što je najvažnije , a tiče se ovog načina pravljenja mirisa , jeste da se može koristiti u domu čak i nekliko mecesi , a mnogo je i bolji odabir za zdravlje jer ne sadrži hemikalije i kancerogene supstance koje mogu da utiču na rad hormona.