Ova je žena svom mužu ostavila pileću čorbu da može jesti dok ona se ne vrati sa posla, ali kada je došla kući dočekala ju je poruka zalijepljenja za lonac sa čorbom. Zbog te poruke ona sada ozbiljno razmišlja da se razvede.

Vraćala je se kući sa posla kontajući kako je čorba bila sasvim dovoljna za njenog muža dok je čeka da se vrati, te da će im napraviti pravu večeru. Ali onda ju je šokirala poruka koju joj je on ostavio. A evo šta joj je napisao:

Šta vi imate da kažete na ovo? Ona se potrudila da mu napravi bilokakvo jelo jer je žurila na posao, samo da on ne ogladni dok nje nema, a on je i to našao da kritikuje. Uostalom, zašto on sam sebi jednostavno nije nešto napravio? Zar ne zna? Zar je nesposoban?. Vrlo vjerovatno da je on nakon ove poruke otišao sa društvom u grad nešto pojesti ili popiti, ko zna?

I rečenica “Nisam te oženio da mi bućkuriš praviš” se lako može tumačiti kao da mu je ona služavka, kućna pomoćnica. Ako mu treba jedna, zašto je jednostavno ne angažuje i fino pošteno plati za njene usluge.

Woman's Hand Holding Bucket And Mop Standing In Front Of Lazy Man ...

Naravno, kada su vidjele ovo, sve žene su se momentalno upalile. Pljuštali su komentari, uvrede, psovke i prigovori na ponašanje ne samo ovog muškarca, već i na nju koja ga je evidentno previše razmazila pa on sve što ona uradi za njega shvata zdravo za gotovo.

Šta vi mislite? Da li je razvod ovdje prava opcija, ili će neki oštar ton ove žene i razgovor da riješe situaciju?

Woman Going to Work Arguing Stock Footage Video (100% Royalty-free ...