Kako to obično biva, kada dođe ljeto, većina žena tek onda počne razmišljati o dotjerivanju svoje linije. A isto to je odlučila uraditi i izvjesna Melisa (42).

“Jedna prijateljica mi je dala jedan veoma zanimljiv recept za neki sirup kojim je ona uspjela skinuti sav višak kilograma. Našla ga je na internetu. Ja sam pomislila da će biti ukusan i jako efikasan, zbog svih tih sastojaka koje sadrži u sebi. Međutim, nekim efektima se nisam uopšte nadala.” započela je ona.

Do you keep trying new diets? Changing food habits frequently or ...

Ona je napravila sebi napitak koji, po količini gledano, traje 3 sedmica i počela ga je konzumirati redovno svaki dan, dva puta dnevno prije obroka po jednu kašiku.

“Najprije sam uočila da sam krenula sa izbacivanjem ogromne količine tečnosti iz organizma. Sav taj višak vode. Primjetila sam kako mi masne naslage nestaju.” ispričala je ona.

Ona je potom nastavila sa ovim i nakon 3 sedmica je sebi pripremila novu smjesu. Dvije sedmice kasnije uočila je nešto potpuno nevjerovatno – popravio joj se i vid i sluh.

“Nastavila sam da uzimam taj sirup zbog mršanja, ali sam onda počela primjećivati i neke druge stvari.” otkrila je ona.

The Perfect Diet - Harvard Health

Obzirom da je počela pratiti i ostale fizičke promjene na sebi, uočila je također da mnogo manje stvari zaboravlja, odnosno da joj se pospiješilo pamćenje. Krajni rezultat njenog redovnog konzumiranja ovog moćnog napitka je bio:

  • izbačen višak vode
  • istopljene masne naslage
  • popravljen vid i sluh
  • pamćenje kakvo je imala prije 30 godina

Način pripreme i sve potrebne sastojke možete pročitati OVDJE