Veljko Ražnatović nedavno je bio u centru pažnje kada je u pitanju borilačka vještina. Doduše, ovo je amaterska razina, ali on još uvijek samo pobjeđuje i mogao je lako i brzo prijeći na višu, profesionalnu razinu.

Ovih je dana imao vrlo popularan i dugo očekivani meč protiv hrvatskog borca. Arkanov i Cecin “mali” se više puta ranije namjerio Hrvatima, a najgore je bilo nakon sastanka kada je pobjedu posvetio ocu, i odmah su to objasnili svima u dvorani, poznatom borcu s paravojnim postrojbama u slavonskim i bosanskim selima iz 1990-ih. .

Veljko Ražnatović, koji čeka utakmicu 31. augusta protiv albanskog borca ​​koji je izravno povezan s Haradinajem jer je njegov prvi i glavni sponzor, vrlo je aktivan na društvenim mrežama, gdje postavlja crtice iz svog života. Ovaj put objavio je video s majkom Svetlanom Ražnatović iz njihove dnevne sobe.

“Moja je majka draga. I sa 22 godine možete leći s majkom. Šta je smradovi, krivo vam, a?, Rekao je Veljko, a onda ga je Ceca “potapšala”po usnama jer je izgovarao neprimjerene i ružne riječi. Tu je i bokser, koji na svom računu ima 21 nokaut, žena od početka karijere može sveže usta kad previše govori.

Inače, još uvijek postoji konačni dogovor gdje će se održati ovaj vrlo zanimljiv meč. Veljko bi sigurno volio da to bude Beograd, ali čak i ako mu zatreba, otići će i u Albaniju, što bi izazvalo još veću pažnju u ovoj regiji. Pred nama je, pa ćemo vidjeti.

Izvor: Balkanlifetoday.info

Preporučujemo
Loading..