Sve o Zdravku Čoliću poznato je i koliko hitova ima, sve što trebate znati o njegovom privatnom životu nadaleko je poznato, čak i mala djeca znaju kada se pomene veliki Čola.

Donedavno se skrivao gdje živi i ko je njegova supruga, ali u nedavnom je intervjuu otkrio to svima koji ga vole, a ima i mnogih. Danas govorimo o njegovoj velikoj ljubavi od malih nogu, o kojoj gotovo niko ne zna. Zdravko Čolić je kao što znate danas sretno oženjen Aleksandrom gotovo dva desetljeća, a njegova se supruga rijetko pojavljuje u javnosti i ne daje izjave medijima, potpuno je u sjeni, radi u školi kao profesor, i drži se podalje od javnog života i paparaca.

Ljubavni život Zdravka Čolića prije braka bio je doista turbulentan, bilo je tu svega i svačega, i dosta se o tome pisalo u domaćim medijima. Bio je idol 1970-ih, sve su ga žene željele. Prema mnogima koji su bili s njim u vrijeme njegove najveće slave, žene su se doslovno bacale Čoli pod noge, to je nekako i bilo normalno, jer je bio seks simbol, provaljivale su više puta u njegove hotelske sobe i on jednostavno nije imao mira od njih.

Zdravko je medijima otkrio da je izgubio nevinost, ali ne i sa kim je to sve bilo, ali rijetko je govorio o svojoj prvoj ljubavi – glumici Jasni Orneli Beri. Međutim, sada je otkrio detalje njihovog odnosa i rekao da su u Sarajevu imali svoju jako veliku romansu i ljubav, ali im se jednostavno nije dalo da završe zajedno u braku.

Izvor: Novadanas

Preporučujemo
Loading..