U nastavku današnjeg članka jedna je tema vrlo problematična u domenu zdravlja, ne samo ovdje, već i u cijelom svijetu.

Za krvnu sliku važan je ne samo broj crvenih krvnih zrnaca, već i razina hemoglobina. Ako je hemoglobin nizak, doći će do smanjenog prijenosa kisika, što će s vremenom uzrokovati anemiju. Tradicionalna medicina nudi niz različitih, prirodnih i učinkovitih recepata za postizanje povećanog hemoglobina u krvi. Ne trošite novac, već uzmite samo ono što vam priroda daje otvorenih ruku.

Da biste postigli ovaj rezultat, trebalo bi se usredotočiti na one recepte koji uključuju sastojke bogate vitaminima koji zadovoljavaju gotovo svaku osobu. Stoga vam predstavljamo u nastavku i donosimo vam vrlo učinkovit recept za pripremu prirodnog eliksira, koji značajno povećava broj eritrocita i pozitivno utIče na ukupnu krvnu sliku.

Ne odgađajte s pripremom ovog prirodnog lijeka, vratit će vam se na vrlo dobar način. Dati će vam ukus kao i nezamjenjiv pozitivan zdravstveni učinak.

Sastojci:

  • 200 g suhog grožđa
  • 200 ml soka od mrkve
  • 200 ml soka od cvekle
  • 2 limuna
  • 200 ml meda
  • 200 g oraha

Operite limun, prerežite oba limuna na pola i izvadite sjemenke iz svake polovice. Oljuštite ih zajedno s koromk, a zatim stavite masu u litarsku staklenu posudu, staklenka je najbolja opcija, ako ne, onda limenka za boce. Zatim dodajte med, sok od cvekle i mrkvu i dobro promiješajte. Zatim dodajte mljevene ili sitno sjeckane orahe i suho grožđe i ponovo promiješajte.

Uzimajte po jednu žlicu ove mješavine prije svakog obroka, tri puta dnevno. Još jedna dobra strana ovog lijeka je da nema nuspojava.

Izvor: Balkanlifetoday.info

Preporučujemo