Novo

Napadnuta majka Novaka Đokovića: Samo se čekao dan, sve po zaslugama – Objavljeni detalji (BRUTALNO)

Andy Roddick, bivši američki teniser i jedan od najboljih tenisera svih vremena je komentarisao srpskog tenisera Novaka Đokovića, ali isto tako i njegovu majku Dijanu, konkretnije dotakao se nečega što su oni ranije pomenuli.

Dosta zapadnih medija prenijelo je riječi majke srpskog tenisera Dijane Đoković, koja je u jednom od intervjua koje je dala gdje se hvalila na sva usta kako divnog i sposobnog sina ima nazvala Rogera Federera, najboljeg tenisera na svijetu svih vremena, arogantnim i umišljenim.

Naravno takva odvala nije mogla nikako promaći Roddicku koji je iznio svoje mišljenje u intervjuu za “Tennis Chanel”.

“Po  meni je to bilo totalno suvišno. Ne možete i ne smijete tek tako da napadate i vrijeđate druge ljude kad god vam je želja. Samo zato što joj je sin ljubomoran na Rogera, to mu ne daje za pravo, a ni njoj, da kritikuju takvog vrhunskog sportistu. Kada bi ja opisivao Rogera, riječi ‘arogantan’ i ‘umišljen’ ne bi se mogle pronaći ni u prvih 6.000 riječi koje bi koristio da ga opišem. Ja lično smatram da je Roger Federer teniska, ali i ljudska, veličina i da ne zaslužuje da ga se blati tako. Mada, porodica Đoković regularno u posljednje vrijeme izlazi sa nekim zabrinjavajućim izjavama, tako da me više ništa ne čudi.” kazao je Roddick.

Pored toga, čuveni američki teniser osvrnuo se i na Đokovićeve izjave koje su u proteklom periodu izazvale mnogo pažnje, a koje veze nemaju sa tenisom.

“Ja tu prvenstveno mislim na njegove izjave o pretvaranju zagađene vode u ljekovitu, i to snagom misli. Molim vas. O njegovim teorijama za aktuelni koronavirus i vakcine neću ni da govorim. Zašto on priča o stvarima u koje se ne razumije ili koje ga zapravo ne bi trebale zanimati? Stručnjaci su tu da o tome govore. Mi sportisti možemo samo slušati i pratiti. Nismo mi pametniji od doktora.” kazao je on.