Novo

NAPAD NA KRISTIJANA GOLUBOVIĆA KAKAV DO SADA NIJE VIĐEN: Stigle vesti iz ZADRUGE: Piše se CRNO! Nije valjda…

Kristijan Golubović domaćoj javnosti je jako dobro poznat, on je bivši robijaš koji je do sada nekoliko puta bio učesnik u rijaliti programima, a i sada je on aktuelni učesnik šeste sezone rijalitija Zadruga, tako da gledaoci imaju priliku svakodnevno da ga gledaju. On je neposredno prije početka rijalitija zaručio svoju djevojku Kristinu koja je trudna, i koja će na svijet za par mjeseci donijeti dječaka, njihovog nasljednika.

Prije nekoliko dana on je došao u sukob sa Urošem Ćertićem i to je bilo veliko iznenađenje za sve, jer su oni od početka bili u jako dobrim odnosima, a sve to zbog toga jer se Uroš sukobio sa Adamom, kojeg je branio Kristijan. U radio Amnezija kod Miljana i Nenada gost je bio Uroš koji je imao štošta zanimljivo da kaže, a rekao je:

“Još nešto bih rekao, za mene je merilo uspeha slobodno vreme. Moć zapažanja i duhovitost je odraz inteligencije. Mene je otac učio: “Ko na tebe motikom, ti na njega hlebom”, “Ko ne tebe sekirom, ti podeli šejk sa njim”. Ja ovde imam odgovoronos, jer će dete ovo gledati na jutjubu. On je u pravu da sam se čoveku obratio, nisam ljut na njega. Još jedna razlika između Holivuda i Bolivuda, reditelj nije Bog i batina. Još jedan razlog što sam smršao pre nego što sam ušao ovde, jeste što je ovo jedan filmski set…Ovde neko zbog devojaka i svega ima nanogicu, a čovek je ovako deset meseci u sigurnoj kući na nanogici, a ne sme da izađe iz kuće bez pratnje svog druga zbog prozivki devojkama da imaju se*s ispod šatora za od pet do 15 hiljada dinara”. Detaljnije u video snimku ispod.