Novo

NAMEŠTAJU DA ME VARA S ROĐENOM SESTROM! Snežana Đurišić otkrila sve o odnosu s dečkom lekarom – “SRAMOTA”

U nastavku današnjeg članka donosimo vam najnovije informacije , a koje se tiču naše javne scene. Naime , danas ćemo se dotaći jedne poznate pevačice , a koja se na našim prostorima nalazi dugi niz godina , a koja iza sebe ima sjajnu karijeru . Dakle , reč je o Snežani Đurišić , koja je sastavni deo naše javne scene već duži niz godina , a čiji su hitovi rado slušani.

Dakle , mi ćemo se danas dotaći njenog privatnog života , a koji je poslednjih godina jedna od tema koja poprilično zanima javnost. Naime, ona je već duži niz godina u vezi sa poznatim ginekologom Vnjom Milošević , a koji je ovu pevačicu osvojio svojim lepim ponašanjem i dobrim izgledom. U martu 2018.godine svima su priznali da su zajedno, iako je njihovo druženje i poznanstvo trajalo dosta duže. Oni su se kao i brojne njihove kolege pojavili na svadbi sina pjevača Đanija.Ona je tada ispričala za medije kako je se provela , ali i progovrila o navodnoj njegovoj prevari :

“Bilo je super. Kao na svadbi, što se kaže. Lepo i veselo. Nisam stigla da otpevam nešto, bila sam kratko. Da sam mogla, otpevala bih mu: ‘Aj, veseli sem kućni domaćine’”, rekla je pjevačica, potom dodala , “To je sramota medija koji tako pišu. U pitanju je bila moja rođena sestra, to je bilo tako ružno. Ja sam bila negde tu u pozadini i onda je to neko isekao da bi se napravio neki skandal. Ja za sebe mogu da kažem da sam srećna žena. Za mene je sreća ono što je za mnoge stereotip – što sam zdrava, što hodam na svojim nogama i što sama sebi mogu čašu vode da donesem. Svi moji su zdravi i, na kraju, imam osobu koja me ispunjava i koja mi je podrška”.