Društvene mreže su danas postale glavna okupacija ljudi, kako kod nas, tako i u svijetu. Godine čak nisu ni bitne. I mladi i stari žele biti u trendu, pa tako bukvalno svako, pismen i nepismen, danas ima pristup društvenim mrežama.

Teenager Typing Images, Stock Photos & Vectors | Shutterstock

Naravno, one se mogu koristiti za razne stvari. Od potreba za školu (fakultet), do reklamiranja, sebe ili nekog proizvoda, pa do upoznavanja novih ljudi u nekom romantičnom smislu. Tako često možemo naići na neka dopisivanja gdje jedna osoba pokušava ubijediti drugu da probaju zajedno nešto.

Međutim, i kada budu odbijene, neke osobe jednostavno ne znaju odustati i pomiriti se sa činjenicom da drugoj osobi nisu zanimljivi. Čak pokušavaju na sve načine da ih ubijede da griješe i da ipak treba da se predomisle.

Tako je jedan tinejdžer pitao svoju simpatiju da li joj treba dečko, ali kada mu je ona odgovorila negativno, odnosno da ne traži, on ipak nije odustao, već je poslao sliku pomoću koje ju je pokušao nagovoriti da se predomisli. Evo šta je ponudio:

Kako svi znamo, Playstation je nešto što dječaci, ali i tinejdžeri prosto obožavaju. Naravno, postoje i neke djevojke koje vole igrati igrice, ali je to pretežno muška stvar. Šta vi mislite kakav je on odgovor dobio na kraju? Da li je uspio da joj promijeni mišljenje. Čisto sumnjamo, ali eto, vjerovatno se ona barem lijepo nasmijala. Skoro pa simpatično.

Naravno, mi ne znamo ko je dotična djevojka i da li je ona možda neka skrivena sponzoruša. Jer ipak, playstation danas nije baš jeftin.

Teenager Typing On Keyboard Overhead Stock Footage Video (100 ...

Preporučujemo