Novo

Nakon što je Aleksandra ušla u “Zadrugu”, Dejan Dragojević doneo VAŽNU odluku: Evo o ČEMU je reč (FOTO)

Kako ste i sami po naslovu mogli da zaključite, i danas za vas imamo novosti koje nam dolaze iz rijaliti svijeta, a u nastavku ćemo da pišemo o pobjedniku pete sezone Dejanu Dragojeviću. Prije nekoliko dana, počela je šesta sezona rijalitija Zadruga, a na iznenađenje mnogih jedna od novih učesnica jeste i Dejanova djevojka Aleksandra Nikolić. Od kako je ona u rijalitiju, Dejan je odlučio da svoj život promijeni iz korijena, a radi se o tome da je on zajedno sa njegovim bratom Davidom počeo da ide na trening.

Tako se on oglasio na svom Instagramu gdje se vidjelo da su njih dvojica započeli trening sa trčanjem, a onda je kasnije on podijelio sa svima koliko ima kilograma trenutno, pa je u opisu slike napisao sljedeće: “Počeo sam sa ishranom i treninzima kod Davida Dragojevića. Uskoro video kakav sam vepar. Pokazaću kako izgledaju pripreme za ishranu”, napisao je on, a na vagi se vidjelo kako on trenutno ima 95 kilograma. Inače, mnoge je iznenadila Aleksandrina odluka, da ona uđe u rijaliti bez Dejana, a na tu temu ona je rekla:

“Treme nema, više sam tužna. Dejan mi je svašta rekao, u Zadrugu ulazim da bih promenila život. Majku sam obezbedila, sad sam ja na redu. Pokrećem privatni biznis. Za Dejanov ulazak se nikad ne zna, za sada Dejan ne ulazi, rekao mi je svašta pred ulazak, ali su to neke male tajne. Noć pred ulazak smo se pakovali i kupovali svašta nešto. Biljana mi je poručila sve najbolje, pozdravljam je. Rekla mi je da budem svoja i jaka”, rekla je ona. Vaša mišljenja?