Ni danas nemamo baš dobre vijesti, nastavljamo sa crnom hronikom, koja je sve zastupljenija na društvenim mrežama.

Nakon dešavanja sa Malčanskim berberinomi velike potjere koja je trajala preko 15 dana, kada je konačno uhvaćen, došlo je do napada na Mileta Kitića u jednoj švicarskoj diskoteci. Nije bilo ništa strašno, a danas iz ove kolumne stižu nove i još aktuelnije vijesti. Naime, popularni ruski pjevač Aleksandar Serov ranjen je u pucnjavi u Moskvi. Ova vijest proširila se danas na sve ruske medije i vrlo brzo je stigla i do svih balkanskih portala, uključujući i naše.

Krajem 2019. godine ruski narodni pjevač sa prijateljima je odmarao u jednom od prigradskih kafića, bilo je to sasvim normalno i relaksirajuće popodne, stvoreno za uživanje i ispijanje klasične popodnevne kafe u toplom kutku. U jednom momentu, iz neimenovanog razloga, izbila je žestoka svađa između njega i njegovih prijatelja s jedne strane i ekipe koja je sjedila za susjednim stolom s druge strane, prenijeli su poznati ruski mediji.
Bili su specijalni službenici obezbeđenja, sa kojima, kako znamo, nema šale. Izašli su napolje pred kafić da razriješe nesuglasice i u to vreme je jedan od prisutnih upucao nesretnog pjevača u njegovu desnu nogu. Serov je trenutno nepokretan i pod medicinskim nadzorom, ali je van životne opasnosti. Pjevač nije otišao u policiju, a o razlozima cijele ove priče se ne može ništa detaljno govoriti. Kada su ga pitali, rekao je da nema nikakav komentar.

Kako vi komentarišete ovo dragi naši? Da li je trebao da ode na policiju i prijavi slučaj, podnese neku tužbu ili je bolje ovako?

Preporučujemo