Vrlo dobro znamo da živimo u prilično zaostalom i zatucanom okruženju, gdje je u familijama oduvijek uvijek bilo bitno da se dječak rodi, tada je proslava trajala 3 dana, a otac uopće nije ni sekunde bio trijezan.

Čestitke bi stizale sa svih strana, ali ako djevojčica dođe na svijet, a onda svi šute, to se stidi, ali to uopće ne treba biti tako, ali hajd ti to dokaži glupom zaostalom balkanskom muškarcu. Djevojke su uvijek više vezane za svoje roditelje, dok muškarci odlaze i ne vraćaju se kad odrastu, osim u nekim jako rijetkim situacijama. Ponekad žene imaju ogroman problem kad rode jednu ili više djevojčica, priča se da su nesposobne, ali ako malo bolje pogledate medicinsku historiju, zna se dobro da je otac taj koji “određuje” spol djeteta u 90% slučajeva.

Danas vam prezentiramo priču o jednom bračnom paru, koji je već imao 3 djevojčice zaredom, od dječaka ni traga.

Imali su bezbroj svađa jer ona nije mogla dobiti dječaka i naravno je ona bila krivac u cijeloj ovoj situaciji. A sada je postala 4. put u drugom stanju, a kad je otišla da obavi ultra zvuk, on je opet pokazao da je to djevojčica. Rekao joj je da mu odmah kaže kakav je spol. Nije znala kako će mu opet reći vijest, jer je znala da će doći do velike svađe. Odgovorio joj je brutalno, rekavši joj: „Majke mi, da nemamo toliko djece, našao bih sebi sposobnu ženu koja bi mogla roditi pravog nasljednika“. Njoj kad telefon nije ispao iz ruke. Šta mislite o takvom nazadnom razmišljanju? Pišite nam …