Novo

Nakon 17 godina majka našeg glumca otkrila uzrok TRAGEDIJE koja je potresla naciju! Njegova SMRT bila je obavijena velom tajni! SADA SU ISPLIVALI SVI DETALJI!

U nastavku današnjeg članka se bavimo sa novostima koje nam dolaze sa naše domaće javne scene, a u nastavku ćemo da pišemo je jednom poznatom srpskom glumcu koji nas je napustio jako mlad. Riječ je kako ste i sami mogli da zaključite o Dušanu Pekiću koji se inače proslavio sa ulogom Pinkija u filmu “Rane”, a ono što je veoma tužno jeste da se i njegov život slično zavrišio kao i Pinkijev, odnosno tragično.

Duša je inače odrastao u Beogradu u jako teškim uslovima, a kada je imao samo 15 godina, sreća ga je pogledala kada su njega sasvim slučajno primjetili producenti filma u Zemuni i oni su ga savjetovali da se prijavi na audiciju, što je on i uradio i tako je oduševio čitavu ekipu. Sanjao je da će da upiše Fakultet dramskih umjetnosti i da će da postane profesionalni glumac, ali nažalost to se nije desilo. Dušan je 2000-te godine otišao u Kraljevo na odsluženje vojnog roka, i tamo je on u noći između 26. i 27. marta preminuo u vojnoj kasarnoj i tada se navodilo da se radilo o predo ziranju, dok oni koji su ga poznavali su govorili kako je on ugušen u snu.

Njegova majka koja se zove Dušanka, je 2017.godine javno govorila o smrti njenog sina, a tada je ona rekla sljedeće: “Prošlo je 17 godina od smrti mog sina! U početku je vreme tako sporo prolazilo, a bol pritiskao. Teško mi je i danas da se prisetim toga. Dušan je bio omiljen u društvu, a i među ženskim svetom. Imao je dosta simpatija i nekoliko devojaka. Njegova devojka Jelena Janković bila je puna života, kao i on. Žao mi je što odavno nemam nikakav kontakt s njom, volela bih da se čujemo”, rekla je ona. Ostatak teksta pročitajte ovde.