Home Showbizz Najveća odvratnost u Zadruzi 2: Luna Đogani ovim svima pokazala koliko su...

Najveća odvratnost u Zadruzi 2: Luna Đogani ovim svima pokazala koliko su njena higijena i ponašanje zaista skandalozni, ništa gadnije nismo vidjeli (Video)

306
0
Luna Đogani ponovo je svojim krajnje nekulturnim i skandaloznim ponašanjem izazvala poplavu negativnih komentara koji se samo redaju, iz minute u minut, na društvenim mrežama.

Naime, modni bloger i kći pjevačice Anabele Atijas uklonili je donje rublje u ormaru i nije pritome marili za one trenutke kad je kamera snimala, a pred svima je pokazivala svoju pozamašnu pozadinu. I ne samo to, došla je do ormara kako bi stavila uložak i ako je u tom trenutku lako mogao ući neko od ukućana u sobu.

Da je to učinila u kupaonici, možda bi gledaoci manje kritikovali, ali ovako – komentari su tako strašni da bi stvarno ona trebala malo se zapitati. Mnogi se slažu da nije trebala to da uradi, osobito nakon što su se proširile priče o njenoj higijeni u prvoj sezoni Zadruge.

Videozapis možete vidjeti u privitku.

Nakon svih pauza i svađa, a onda opet njihovog pomirenja, Luna je za sada u dobrim odnosima s Markom, ali njezina majka Anabela bi trebala biti najmanje sretna zbog toga, ako želite prosuditi na osnovu posljednje tvrdnje Luninog oca Gagija Đoganija.

Naime, sada je izjavio da je njegovom kćerkom manipulirala njezina majka koja navodno nije podržavala tu ljubavnu vezu njezine kćeri i Marka, a jedna od njihovih brojnih svađa prethodio je svemu, u čemu je modni bloger rekla Marku da ju je majka nazvala i rekla da ona sa njim ne bi trebala biti u vezi. Iz tog razloga, Gagi se srušio na Anabelu, svoju bivšu suprugu, i pokušao ju označiti kao lošu majku, a izvor blizak njegovoj porodici otkrio mu je razlog za sve optužbe koje je posljednjih dana poslao pjevačici i riješio je tajnu privatnog poziva koji je Anabela poslala Luni.

Izvor: Zanimljivosti Balkan

Preporučujemo
Loading..